Intra in comunitatea Radio Fun !

Intra in comunitatea Radio Fun si vei avea urmatoarele facilitati :

Chat Radio Fun- chat privat cu ascultatorii nostrii !

Propriul tau profil unde poti primi comentarii

Poti adauga poze cu tine si poti comenta la pozele celorlalti useri

Poti primi si poti lasa mesaje private membrilor site-ului

Creeaza cont acum !

FaceBook

Tipărire

Asculta Live ,online Radio Fun Romania pe internet

Scris de DjFly on . Posted in Stiri/Utile

Radio FunRadio Fun Romania va propune zilnic un program dinamic ce este realizat de o intreaga echipa dornica sa obtina rezultate bune in activitatea ce o desfasuram zilnic online pe internet. In programele noastre zilnice veti putea asculta cele mai noi Hituri din Fresh Top40 si veti descoperi noi artisti ce dorim sa-i promovam in playlist-ul postului nostru de radio. Pentru a asculta postul nostru de radio va invitam sa accesati rubrica Asculta LiveAsculta Live - Server 1 - Band 48kbs Aac+ Stereo

Asculta Live - Server 2 - Band 48kbs Aac+ Stereo

Stream audio oficial
Radio Fun Romania emite programe proprii 24 de ore din 24 si se poate asculta online pe internet accesand stream-urile noastre live. Pentru a putea asculta postul nostru de radio va rugam sa alegeti unul din cele doua stream-uri live afisate mai jos:

Pentru a putea asculta programele noastre live este necesar sa aveti instalat Winamp-ul, astfel avand acces la oricare stream live de pe internet.
Va recomandam sa reactualizati stream-ul nostru live accesand unul dintre cele doua listen-uri incluse in aceasta pagina. Actualizarea este recomandata sa se efectueza cel putin odata pe luna de pe pagina noastra oficiala .

Detalii Legatura radio online

Pentru a putea asculta programele noastre este necesar sa aveti instalat Winamp. O versiune mai noua este recomandata intotdeauna pentru accesul mai rapid pe serverele audio ale postului nostru de radio. Radio Fun Romania ofera programe muzicale in banda 48 Kbs AAc+ Stereo pentru a facilita auditia indiferent de zona din care ne ascultati sau conexiunea de internet.

Open Studio

 

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets

GazduireJocuri

Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost

Parteneri

Parteneri Gazduire Servere Jocuri | Servere Dedicate | Webhost ReclamaReclamaReclama Reclama

 

Publicitate pe site:

Pentru a face reclama pe site-ul nostru va rugam contactati-ne . In general nu acceptam link exchange, banner exchange etc, dar poate vi cu o propunere buna :)